Particulier aanbod

Voor particulieren biedt Doelloos Academy ontspannings workshops zonder dat er een doel aan verbonden is. We bieden een ochtendprogramma dat bestaat uit fysieke en kunstzinnige activiteiten die gericht zijn op ontspanning en het loslaten van dagelijkse zorgen en verplichtingen.

Wij willen dat onze gasten de deur uitgaan met een glimlach op hun gezicht en zich geïnspireerd voelen om meer tijd vrij te maken voor zelfzorg en ontspanning in hun dagelijks leven. Tijdens de ochtend staat het loslaten van doelen en prestatiedruk centraal, waardoor je de kans krijgt om je volledig te richten op je eigen welzijn en zelfzorg.

 Naast de ontspanningsworkshops bieden we ook meer gerichte coaching aan voor particulieren. Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij specifieke doelen of uitdagingen, staan onze coaches klaar om je te helpen. 

Kom uit de dagelijkse sleur en claim een ochtend voor jezelf!

Wat kun je verwachten?


  • Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen met koffie en koek. Vervolgens krijg je een korte introductie.


  • We beginnen met het fysieke deel, zoals SUPpen op het water, een wandeling in de natuur of een andere activiteit. Dit is gericht op het losmaken van het lichaam, het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van spanning.


  • Na de fysieke inspanning gaan we over op creativiteit, zoals tekenen, schilderen, boetseren etc. Alles zonder prestatiedruk, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat. Het gaat erom dat je jezelf toestaat om te creëren zonder oordeel of verwachtingen. De workshop duurt 3 uur en gaat door bij voldoende deelname. Voor deelname of meer informatie, neem contact op via 06-53318760!