zakelijk aanbod

Doelloos Academy biedt medewerkers van bedrijven de kans om te ontspannen en zich op te laden, zodat ze beter kunnen presteren en meer voldoening uit hun werk halen. 

Door de verschillende diensten en programma's die we aanbieden, kunnen medewerkers hun creativiteit stimuleren, fysiek actief zijn en persoonlijke coaching ontvangen om hun doelen te bereiken. Deze kansen dragen bij aan het verbeteren van het welzijn van medewerkers en het verminderen van stress en burn-out klachten. Daarnaast draagt het bij aan een positieve werksfeer en vergroot het van de betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf.

Wat bieden we zakelijk gezien?


Workshop ontspannen voor medewerkers

Dit is een workshop gericht op het helpen van medewerkers bij het vinden van ontspanning en het verminderen van stress. Dit kan zowel individueel als in groepsverband worden georganiseerd.

Thema workshops

Specifieke onderwerpen met een 'doel': Dit zijn workshops gericht op specifieke onderwerpen, zoals werkgeluk of stressmanagement. Deze workshops hebben als doel medewerkers te helpen bij het verbeteren van hun welzijn en prestaties op de werkvloer.

teamuitjes

Dit zijn zijn dagdelen gericht op plezier binnen het team. Denk hierbij aan creatieve of sportieve activiteiten en/of een gezamenlijke lunch. Speciaal ontworpen om een positieve en gezellige sfeer te creƫren, waarin teamleden elkaar op een andere manier kunnen leren kennen en samen plezier kunnen hebben

re-integratie van medewerkers

Deze dienst is gericht op medewerkers die door welke reden dan ook lange tijd afwezig zijn geweest en weer terugkeren in het arbeidsproces. Doelloos Academy biedt ondersteuning tijdens het re-integreren.

Afstand verkleinen tot werk

Hier richten wij ons op mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Doelloos Academy trainingen en/of workshops gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van de kans op werk.

herkenbaar?!

we denken graag mee in de mogelijkheden.

Neem daarvoor contact met ons op. 

Waardevol voor bedrijven?

 Ja! Doelloos Academy is waardevol voor bedrijven omdat het helpt bij het ondersteunen van de mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers. Door workshops aan te bieden die gericht zijn op ontspanning, rust en helderheid, kunnen medewerkers beter omgaan met de uitdagingen en stress van het werkende leven. Dit kan op de lange termijn leiden tot een verhoogde productiviteit en vermindering van ziekteverzuim.

Ook teamactiviteiten en teamuitjes behoren tot de mogelijkheden, dit draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur. Door te investeren in de gezondheid en het welzijn van medewerkers laten bedrijven zien dat ze begaan zijn met hun personeel en kunnen ze zich onderscheiden als werkgever.